Promoció de la salut

Principlament, la medicina s'ha dedicat a detectar, tractar i prevenir malalties, i això ha salvat moltes vides. Poc a poc, però, els esforços es van encaminant cap a la promoció de la salut.

L' Organització Mundial de la Salut (OMS), quan es va constituïr l'any 1946, va definir Salut com un estat de complet benestar físic, mental i social, i no sols l'absència d'afeccions o malalties. Així doncs, la salut implica que totes les necessitats afectives, sanitàries, nutricionals, socials i culturals, estiguin cobertes. 

Cada dia som més conscients de la importància de mantenir uns hàbits de vida saludables, tant pel que fa a l'alimentació, com l'exercici físic, el descans o el benestar emocional, i estem més sensibilitzats al voltant de la qualitat d'allò que mengem, bevem i dels productes que ens posem a la pell diàriament. Ens preocupem pels efectes sobre el medi ambient que té la seva producció i de si es respecten els drets de les persones i dels animals a l'hora d'elaborar-los. Cada dia som més els qui entenem que som responsables de la nostra salut i de la del nostre planeta i que assumim tenir-ne cura, encara que sigui amb petits canvis en el consum i del nostre dia a dia.

Immersa en aquest procés d'empoderament personal i de canvi, m'he trobat amb l'equip de Pell Sana i m'hi he enrolat. Organitzem tallers, xerrades i recomanem productes 100% naturals, frescos, sostenibles i ètics. Amb el grup, creixo, personal i professionalment i la feina feta fins ara, pren més sentit, treballant per a la promoció de la salut, tenint en compte tota la seva complexitat.

Si vols rebre informació sobre les meves activitats i propostes, omple el següent formulari.

O posa't en contacte amb mi a través del mail juliaprunes@gmail.com
o fes-me un truc al 665 631 051Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada