Sobre mi

Jo treballo amb i per a les famílies, així entenc la meva feina, així que, procuro començar per la meva, de família, que és qui estimula la meva búsqueda i que em fa créixer.
 
Tot i ser infermera i especialitzar-me en pediatria... després de passar per diferents serveis, vaig descobrir que, tot i que m'agradava la feina, no acabava d'encaixar en el sistema. A més, volia estar molt present a la vida dels meus fills i els meus horaris no m'ho permetien.
Vaig formar-me com a doula per acompanyar mares i les seves parelles, en el naixement i primera criança dels seus fills.

Després em vaig formar com a Educadora de Massatge Infantil i, un cop certificada per la IAIM (International Association of Infant Massage) vaig començar a organitzar cursos i tallers.

Sóc percussionista i músic aficionada, toco al grup de música tradicional Muscat, des de l'any 2004... Amb l'ajuda d'una pila d'amics i d'amigues que van col·laborar-hi, vaig treure el disc "A flor de pell".

Buscant ajudar a les famílies que acompanyava (i a la meva, és clar), vaig fer una petita formació a l'Ajuntament de Terrassa, organitzada pel llavors "Servei de mediació comunitària", que m'ha permès formar part del col·lectiu de "facilitadors i facilitadores de la convivència".

L'any 2011 vaig començar a escriure els contes de la Berta, d'educació emocional, orientats també en la gestió de conflictes, que no van ser publicats fins el 2013 per Omniabooks, i també a oferir tallers per a pares i mares, educadors i educadores... i narracions per a nens i nenes (a través dels contes).

Buscant ampliar la meva formació, el curs 2013-14, em vaig formar a la UB fent el Postgrau d'Educació Emocional i Benestar, tota una experiència emocional que m'ha fet créixer com a persona i m'ha permès conèixer gent excepcional! 

Des del curs 2015-16, escric els contes del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, organitzats per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, tots ells sobre Educació Emocional, per tal d'oferir recursos a les escoles per treballar aquests 12 contes diferents a l'aula, vaig crear el blog www.contesperaprendreaser.blogspot.com on trobareu els "6 contes per aprendre a ser feliços" i els "6 contes per créixer" i tota la informació al voltant del concurs.

Si esteu interessats o interessades en algun dels tallers i xerrades que ofereixo, en aquest enllaç ho trobareu tot:
Dossier Escoles 2017-18
I aquí, si voleu seguir la meva activitat i tallers, hi trobareu el meu calendari:
Si vols rebre informació sobre les meves activitats i propostes, omple el següent formulari.

O posa't en contacte amb mi a través del mail juliaprunes@gmail.com
o fes-me un truc al 665 631 051

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada