Contes

Des de 2010, que he anat escrivint els contes de la col·lecció Educació Emocional (www.omniabooks.com) ) protagonitzats per la Berta. Tots ells centrats en l’educació emocional i les habilitats socials, ens parlen d’emocions, d’empatia, d’assertivitat, d’escolta activa, comunicació, gestió de conflictes, autoestima...
Aquests són els 5 títols de la col·lecció, ben detallats:  
· Tu sí que m'estimes, Berta! (comunicació afectiva i mediació de conflictes)  més informació
· La Berta i les ulleres de visió empàtica (empatia i comunicació assertiva) més informació
· Que m'escoltes, Berta? (escolta activa i comunicació) més informació
· Quina emoció! La Berta se'n va de colònies (consciència i regulació emocionals) més informació
· Ets única, Berta! (reconeixement i autoestima) més informació
Al final de cada conte, hi trobem una pàgina amb tot de propostes i reflexions per fer en família, un bon recurs per créixer en família o per treballar l'educació emocional a l'aula.

Hi ha tantes realitats com punts de vista, especialment quan parlem de conflictes i emocions. És per això, que cada conte té un il·lustrador o il·lustradora diferent i la Berta ens sorprèn a cada nova aventura. Els il·lustradors i les il·lustradores que li han donat vida són l'Oriol Galí, la Cristina Méndez, la Bernadette Cuxart i el Valentí Gubianas.
Des de 2010, narro els meus contes en format taller per escoles de tot Catalunya, és fascinant tot el què aprenc del diàleg amb els nens i les nenes!
Fa uns anys, vam fer una visita als Matins de TV3, que ens van acompanyar a l'escola El Cim, de Terrassa, on vam fer el taller amb "La Berta i les ulleres de visió empàtica" i ens van fer un mini reportatge.    
Pots seguir-nos a facebook a la pàgina Els contes de la Berta · Col·lecció Educació Emocional 

Des del curs 2015-16, sóc autora dels contes del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, en el que participen escoles de primària de tot Catalunya, els contes de les últimes edicions es troben recollits en el blog www.contesperaprendreaser.blogspot.com, amb tot de recursos per reflexionar i treballar-los a l'aula.

Si vols rebre informació sobre les meves activitats i propostes, omple el següent formulari.

O posa't en contacte amb mi a través del mail juliaprunes@gmail.com
o fes-me un truc al 665 631 051

1 comentari:

  1. Els dos trocets que he vist m'han encantat. Ànims que és una feina molt ben feta i molts espectadors quedaran bocavadats amb la Berta, i seguiran el seu exemple. Luci

    ResponElimina