dilluns, 10 de setembre del 2012

On es pot aconseguir el disc A flor de pell?

Actualment, tenen a la venda el disc A flor de pell, algunes botigues de puericultura, de música i també es pot trobar online... aquí les teniu:

· Abacus,
http://www.abacus.coop , cooperativa dedicada al món l'educació amb botigues escampades per tot Catalunya i també online.

Terrassa:


· Petits i Gegants, un centre a Terrassa, on pares i mares, juntament amb els seus fills i filles, podran gaudir d’un espai amb diverses i motivadores activitats, que agradaran a tots.
www.petitsigegants.wordpress.com  ·  carrer Pare Llaurador, 29 - 08221 Terrassa


 · Casa Farràs, una botiga d'instruments al centre de Terrassa
www.casafarras.es  ·  carrer gavatxons 18  -  08221 Terrassa

                      
· Grup de lactància Do de mare, un grup de recolzament a la lactància que es troben tots els dilluns de 18 a 19:30h, per resoldre dubtes i acompanyar a les mares i famílies en la lactància. El grup organitza també tallers de massatge, de porteig i tot d'activitats relacionades amb la criança i la lactància materna.
http://www.dodemare.com/ · passeig 22 de juliol, 337  -  08225  Terrassa


Cassà de la Selva (Girona):
· Pequekanguros: Una botiga especialitzada en la criança, on trobareu portanadons, bolquers i altres productes ecològics, llibres, joguines, calçat... un projecte familiar basat en l'experiència. També venen els seus productes online, els trobareu a:

www.pequekanguro.com · Rambla Onze de Setembre nº 93, baixos D - 17244 Cassà de la Selva


A Barcelona:

· Mares, pirates i princeses un espai-botiga pensat per a les families que volen compartir temps de qualitat, on s'hi fan activitats molt diverses, sempre en família i on trobareu tot de productes seleccionats amb molta cura per jugar, escoltar, vestir i aprendre... http://marespiratesiprinceses.com · Avgda Roma, 82 - Eixample de Barcelona


· Somriure és la botiga de l'Eixample especialitzada en productes socialment responsables i ecològics per a l'embaràs, la lactància i la criança infantil respectuosa. 
També ofereixen xerrades, cursos, tallers i teràpies manuals per a les mares i pares que gaudeixen i viuen plenament la seva paternitat i maternitat! Amb una sala de terapies i massatges, una altra per fer-hi cursos i activitats i uns racons per a nens, nenes i nadons...
http://www.somriure-bcn.com/  ·  carrer Indústria, 48  -  08025 Barcelona


· Ombeliqo: situada al Clot, és un espai especialitzat en tallers i activitats sobre criança amb famílies amb nens i nenes de 0 a 3 anys. A la Eco-tenda venen tot de productes artesanals i naturals per a tota la família: jocs i joguines, roba, bolquers ecològics, portanadons...
www.lombeliqo.es/ · carrer del Clot, 33 - 08018 Barcelona


Online:


· Al pot petit, espai online especialitzat en productes per a l'embaràs i la criança.

http://www.alpotpetit.com/
http://www.alpotpetit.com/m%C3%BAsica-per-a-nens/a-flor-de-pell/

· Porteo Natural, de Gemma Guillamon, és una web dedicada a la criança en braços i els prodcutes de puericultura natural i menstruació conscient. Assessorament a domicili i tallers de porteo per tota Catalunya. Enviaments a tota España. Showroom a Olesa de Montserrat (atenem de dilluns a diumenge)

http://www.porteonatural.com/

· Chiquitienda de l'Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI) amb seu a Barcelona, l'associació de les educadores i els educadors de massatge infantil, que ensenyem a pares i mares a fer massatge als seus fills segons el programa de la International Association of Infant Massage (IAIM).
Tenen una sala on es fan cursos de massatge i també formació per a educadors i educadores de massatge.
http://www.masajeinfantil.es/ · c/ Varsòvia, 53  - Barcelona

· Crianza Natural punt de trobada, informació i recolzament per a les families que opten per una criança respectuosa i el més natural possible.
http://www.crianzanatural.com

· Mundo Tueris, la primera llibreria online especialitzada en maternitat i infancia. On hi trobareu les últimes novetats en llibres sobre criança i maternitat, llibres infantils, música, calendaris i agendes... Tot un món per descobrir!
http://www.mundotueris.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada