Educació Emocional

Des de l'any 2011, ofereixo xerrades i tallers per pares, mares i famílies. El repertori ha anat creixent i ara s'hi afegeix un curs d'educació emocional per fer en família... I també, formació per a mestres.
Els objectius d’aquestes xerrada/tallers són els de convidar a la reflexió i aportar eines i recursos a les families per tal d'afavorir l’educació emocional en l’àmbit familiar i a l'escola en el cas dels mestres.
L’educació emocional dels nens i les nenes, comença per la dels adults que els envolten, principalment dels seus pares i educacors.


També ofereixo tallers a partir dels contes de la Berta i també dels "contes per aprendre a ser feliços" o dels "contes per créixer", per treballar aspectes concrets a l'aula, tant per a primària com per a secundària. Sobre empatia, sobre gestió de conflictes, gestió de les emocions o també sobre Bullying.

Una altra de les activitats que faig sempre que m'ho demanen són les que tenen a veure amb els més menuts de la casa, fent, per exemple, tallers d'abraçades en família.

En el següent enllaç hi trobareu tota la informació dels tallers, xerrades i activitats que ofereixo:
Dossier activitats curs 2016-17
Taller A flor de pell

Si vols rebre informació sobre les meves activitats i propostes, omple el següent formulari.

O posa't en contacte amb mi a través del mail juliaprunes@gmail.com
o fes-me un truc al 665 631 051

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada