dilluns, 18 de febrer del 2013

Posem-nos d'acord. Gestió i resolució de conflictes en família

Taller per a pares i mares o per a famílies.


Posar-se d'acord no sempre és senzill. Encara que de vegades ens costi de creure, els conflictes són una meravellosa oportunitat per a créixer i madurar, individualment i col·lectiva, sols cal saber-los gestionar adequadament.
En aquest taller coneixerem diferents actituds que podem prendre per gestionar un conflicte i com escollir la més adequada per a cada situació. Ens iniciarem en la comunicació assertiva i a prendre consciència de les interferències que ens ho posen més difícil.
A través del joc i amb molt sentit de l'humor, experimentarem amb situacions que vivim en el dia a dia familiar, tot explorant totes les formes que tenim de gestionar-les i identificarem les que resulten més adequades, a curt i llarg termini. Descobrirem com n'és d'important la creativitat en la gestió dels conflictes, i aprendrem a utilitzar eines com l'assertivitat, l'empatia, l'escolta activa...
També ens iniciarem en l'art de la mediació, que ens permetrà resoldre els conflictes des d'una nova perspectiva.
Al meu calendari trobareu els tallers que hi ha programats... o poseu-vos en contacte amb mi a info@juliadoula.cat o al 665 631 051 si voleu organitzar-ne un.

Júlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada